Recensies

Peter

Caron heeft lang geleden al eens een supermooie ring voor ons gemaakt. En laatst hebben we voor de 2e keer een ring laten maken. Ook weer mooi en bijzonder! Behalve het creatieve talent en vakmanschap, is het ook erg leuk om met Caron samen te werken. Ze denkt met je mee en snapt wat je wilt.

Daan Reitsma

Gaaf om met Caron samengewerkt te hebben! Caron heeft mijn verhaal met veel creativiteit, goede energie en het juiste gevoel subliem weten te vertalen naar iets visueels en tastbaars. Een mooi, leuk en gezellig proces met een verbluffend eindresultaat.

Marjolein van Ooijen

Voor een vriendin die 50 werd wilde ik een mooi sierraad laten maken. Via een vriendin van Caron gehoord, een afspraak gemaakt en na een uitgebreid gesprek heeft ze drie mooie ontwerpen gemaakt waaruit het moeilijk kiezen was.
Maar het uiteindelijke ontwerp was perfect en mijn vriendin is er ontzettend blij mee! Dank voor de fijne samenwerking.

Monique Visser

Lang gezocht naar een passende ring, waarin ik wat as kon bewaren van mijn moeder.. Heel blij met mijn mooie, stoere ring, waarin ik zelf het as heb mogen doen.
Caron weet de persoonlijke wensen goed te vangen in een mooi duurzaam eindresultaat

Lieve Ohm

Voor mijn 18e verjaardag heb ik van mijn ouders een ring gekregen. Ik wilde al heel lang een zegelring, maar mijn familie heeft geen familiewapen, dus hebben we er samen met Caron zelf een ontworpen. Ik vind keuzes maken heel lastig, dus zag nogal op tegen het bedenken van de symboliek en het ontwerp van de ring, maar Caron heeft me daar heel fijn en persoonlijk mee geholpen. Ze kwam met veel mooie symbolen die bij mijn verhaal pasten. De ring is nog mooier geworden dan dat ik hem in mijn hoofd had en past perfect bij mij! Dankjewel Caron!

Marguerite Putto

Caron heeft voor mij een prachtige ring gemaakt van de trouwring van mijn man, die recent is overleden, en deze samengevoegd met mijn eigen trouwring. Door haar goede vragen over mijn ideeen, heeft ze een vertaling van mijn gevoelens ten aanzien van de ringen gemaakt en daar elementen aan toegevoegd die ik wilde (oa een groene parasiet-steen, die de kleuren blauw (mijn lievelingskleur) en geel (mijn man’s lievelingskleur) representeert). Ik ben er erg blij mee, en krijg ook veel complimenten over het ontwerp.

Yvonne Smeets

Caron heeft een mooie persoonlijke ring ontworpen voor een 40-jarig jubileum van een werkneemster. Zeer tevreden!

Sandra

Ik had zelf een ontwerp voor een hanger. Na zoeken op internet, kwam ik bij Caron Fitzpatrick uit. In een persoonlijk gesprek in haar atelier heb ik haar mijn ontwerp voorgelegd en het verhaal erachter verteld. Caron heeft precies begrepen wat ik wilde. De hanger was nog mooier dan verwacht!

Lisa Appels

Caron heeft een mooie kerting voor mij gemaakt. Ik had een leuk idee dat dat heeft zij uitgewerkt en ik ben erg blij met het resultaat. Lisa Appels

Pien van der zant

Nadat Corona de wereld in haar macht had, kreeg  ik de behoefte aan een Corona ring: een ring waarmee je op alle knopje (liftknopje, tramknopje, oversteekplaatsknopje, pinautomaatknopje) kunt drukken zodat je niet met je vingers op knoppen hoeft te zitten met een grote kans op besmet te worden.
Caron heeft zich over dit probleem gebogen en er is werkelijk een geweldige ring ontworpen en gemaakt die fantastisch werkt bij alle soorten knopjes. Ik gebruik de ring, sinds vorig jaar, dagelijks en het is een uitkomst! En ook als Corona ons uiteindelijk een keer heeft verlaten, kun je nog steeds prima gebruik maken van de ring. Daarnaast staat de ring bijzonder mooi. De samenwerking met Caron liep vlekkeloos, ondanks alle beperkingen van de lockdown en ik ben heel blij met het eindresultaat! Pien van der Zant

Marc Troost & Lorenzo Rijff

Wat was het een feest om met Caron dit traject in te gaan. haar inlevingsvermogen om de perfecte ring te maken voor ons was zo ongelofelijk goed. Het eidresultaat plaats ik pas na de bruiloft online maar het resultaat is net zo mooi als het traject vooraf. Ongelofelijk mooi!

Ad Terlouw

Na contact proberen te zoeken met meerdere edelsmeden in Amsterdam, was het Caron die me als eerst het beste heeft geholpen. Tijdens de bezoeken in haar atelier heeft ze mij/ons super geholpen, en zo zijn we uitgekomen bij een geweldig mooie ring.

Caron heeft ons goed begeleid in onze keuze, en het eindresultaat is prachtig geworden! Bijzondere aankopen zoals dit vereisen persoonlijke aandacht – en dat hebben we zeker gekregen!

Marloeke van der Vlugt

Caron is een betrokken sieraden ontwerpster. Ze luistert goed, denkt mee over mogelijke opties en komt steeds met nieuwe creatieve invallen. Na een persoonlijk gesprek ontstond er een prachtig idee voor onze dochter. Ze werd 18 jaar en zou spoedig uit huis gaan. Daarom wilden we haar een ketting geven met iets speciaals eraan. Het werd een gouden muntje waarmee ze altijd naar huis zou kunnen komen. Daarbij kwam een rond steentje van hematiet ook wel bloodstone genoemd, hetzelfde materiaal waarmee de bijzondere ketting – die ik eerder van Joris heb gekregen – is gemaakt. De afwerking is heel gedetailleerd, de ketting kwam met een prachtig doosje. Caron doet ook aan garantie; toen er iets met de sluiting van de ketting was, herstelde Caron deze snel en kosteloos. Zeer aan te bevelen! Joris en Marloeke

Alex Kitain

I went to Caron with a special request to design and make two Tetris-themed necklaces for me and my partner and she was such a treat to work with. Her pieces are stunning, elegant and beautifully made. I am really glad I found her.

Pier Motta

I had a great experience with Caron! My wife and I are super happy with our new wedding rings. We highly recommend her work!

Marjet Gunning

Het is al de tweede keer dat ik Caron heb gevraagd om van oude sieraden iets nieuws te maken. De eerste keer maakte ze van een kettinghanger een mooie verlovingsring en nu smolt ze een zilveren ring om tot drie ringetjes met ‘tranen’. Zo zijn sieraden die ik niet meer droeg, een nieuw leven ingeblazen. Caron bespreekt alles heel geduldig tot je het helemaal ziet zitten!

Hans Dijkstra

Caron has made me a very beautiful custom engagement ring. We used a beautiful opal (with a very unique shape) and my grandmother’s old engagement ring as base. The result was astonishing, very professional, personal and precise. A true creative genius!

Patrick van der Wijst

Na jaren twijfelen wat te doen met een geërfde ring van mijn opa, kon Caron mij helpen. Mijn idee was om de steen te verwerken in een ring naar mijn smaak. Het resultaat is een ring die ik op mijn beurt door kan geven als een mooi erfstuk in de familie!!

Arlette Naus

Caron dat is kunst, liefde en vakmanschap ineen. Ben zo blij met het eindresultaat van drie dierbare ringen die Caron in een heel verrassend ontwerp heeft verwerkt.

De persoonlijke benadering, het luisterend oor naar mijn verhaal in haar aangename atelier, was bij aanvang al fijn. Alle foto’s op haar website en de voorbeelden in haar aangename atelier spraken mij sowieso al aan, en nu werd er voor mij zoiets stijlvols gemaakt?
Kort daarna inderdaad mocht ik kiezen tussen drie mooie modellen, dat was al een cadeau. Hoewel een moeilijke keuze – maar dat werd met haar goede adviezen makkelijker.

Nu draag ik heel trots een stoere ring die al direct vertrouwd voelde.

Marieke Los

Net als voor onze oudste zoon wilden we voor onze jongste zoon voor zijn 18e verjaardag een bijzonder sieraad laten maken. Bovendien moest de waarde van het in het sieraad verwerkte goud voldoende zijn om altijd thuis te komen, waar onze zoon ook is ter wereld. We legden deze uitdaging voor aan Caron en ze nam hem enthousiast aan. Sprankelend en gepassioneerd ontwierp ze een prachtige geel gouden zegelring. De ring past nóg meer bij onze zoon – die muzikant en zanger is – doordat in de ring de geluidsgolven gelaserd zijn van de door ons ingesproken toepasselijke zin ‘you always know your home’, de titel van een liedje van Sam Bettens en Ozark Henry. Caron heeft in recordtijd, rekening houdend met al onze wensen, een prachtige ring ontworpen waar onze zoon enorm blij mee is. En wij ook.

Gemma Reuten

Mijn man (HIJ IS NU MIJN MAN!) en ik zijn bij Caron gekomen om onze trouwringen te laten ontwerpen en maken. Eerst wilde ze alles weten over ons en onze liefde voor elkaar. Ons verhaal heeft ze perfect in de ringen terug weten te brengen. We zijn er echt super blij mee, ze zijn prachtig! En een goede reminder aan de liefde die we voor elkaar voelen en dat we elkaar nooit zullen willen veranderen…

Nathalia Pazos Riccio

Mijn vriend had elders een antiek hangertje gekocht waar de geboortesteen van mijn dochter inzat. Helaas was het hangertje waar de steen inzat ineens kapot, deze was namelijk oud en versleten. Ik was langs een juwelier geweest en die vertelde mij dat deze niet meer te maken viel. Na wat research te hebben gedaan kwam ik uit bij Caron. Had haar gelijk opgebeld en die gaf aan dat ik het beste kon langskomen zodat ze het kon beoordelen.
Het hangertje was niet meer te maken maar ze kon wel een nieuwe hanger maken waar de maansteen in zou gaan. Uiteraard heb ik dit laten doen en ben zo onwijs blij met het resultaat. Ze heeft een prachtig hangertje gemaakt waar de geboortesteen van mijn dochtertje inzit.
Dank je wel Caron!

Denise Neelen

Een prachtige, persoonlijke ketting die ik nu vol trots draag. Caron luisterde echt naar mijn verhaal, vroeg door en nam de tijd voor me. Er kwamen 3 prachtige ontwerpen uit, die ieder de bijzonder band tussen mijn opa en mij beschreef. Ook tijdens het proces was ik persoonlijk betrokken. Toen het eindresultaat voor mijn neus lag, een emotioneel moment, nam ze nog steeds de tijd voor me en niets hoefde gehaast. Ik ben onwijs blij met mijn ketting, hij is nog mooier dan ik mij had kunnen bedenken. Dankzij Caron is opa toch nog een klein beetje bij me.

Jaantje Kramer

Mijn moeder heeft mij en mijn zussen voor onze achttiende verjaardag een zilveren kettinkje gegeven, met een kokertje als hangertje waar een briefje in zit. Dit is voor mij en mijn zussen zo ongeveer ons meest dierbare bezit. Toen mijn zus haar ketting was verloren, leek dat een onoverkomelijk verlies. Todat ik bij Caron binnenstapte (die overigens bij binnenkomst mijn kettinkje meteen opmerkte). Caron heeft mij geweldig geholpen om mijn kettinkje na te maken zodat mijn zus het sieraad weer kan dragen. Het kettinkje is identiek en met zorg gemaakt. Caron nam er echt de tijd voor. Mijn zus is er enorm blij mee, en ik ben Caron heel erg dankbaar!

Judith Smoolenaars

Goed op de hoogte gehouden tijdens het maken van de ring. super blij mee.
wat een lieve vrouw.

Otto Van Ketwich Verschuur

Caron liet een reeds jaren bestaande wens in vervulling gaan, ze maakte in vrijwel onmogelijk kort tijdsbestek een prachtig sieraad. Dank Caron!

Esther de Bruijn

Caron heeft samen met mijn man een ring voor mij ontworpen. Mijn man heeft een selectie van mijn collectie laten zien en vertelt welk type ik ben, hoe ik in het leven sta en wat bij mij past. Uit dat proces is een fantastisch ontwerp ontstaan. Een heel bijzonder cadeau waarvoor mijn man bij Caron op het perfecte adres was. Als ik opnieuw een uniek exemplaar wil, weet ik nu al wie de ontwerper/edelsmid daarvan gaat zijn.

Nina

Op de designbeurs Meesterlijk heb ik de sieraden van Caron ontdekt. Ik was direct helemaal weg van haar “liefde-lijn” en heb daarvan 4 kleine ringetjes bij Caron besteld. Een aantal dagen na de beurs kon ik de ringen al ophalen! Op het atelier hebben we heerlijk zitten praten over sieraden. En ik draag de ringen nu iedere dag! Prachtige sieraden en een ontzettende aardige en gepassioneerde edelsmid. Oftewel: niets dan lof!

Ernst en Josė

Voor de zestigste verjaardag van mijn partner wilde ik een bijzonder sieraad geven met een melktand van onze zoon Jarno. Mijn partner is een geweldige vader en hij houdt van sleutelen aan motors en fietsen. Samen met onze zoon reist hij het hele land door naar BMX wedstrijden. Hieruit kwam het idee om van de schakels van een fietsketting een hanger te laten maken.

Na enig zoeken op internet kwam ik bij Caron Fitzpatrick terecht. Het was voor mij direct duidelijk dat zij de opdracht zou krijgen om een sieraad te maken. Caron neemt uitgebreid de tijd voor je en kan heel goed luisteren. Ze heeft 4 ontwerpen gemaakt, die allemaal mooi waren. De hanger die ik heb uitgekozen symboliseert precies wat ik in gedachte had en is een prachtig mooi sieraad geworden.

Duy P

Via de mail had ik al fijn en goed contact met Caron. Ik ben blij dat Caron een hanger voor mijn partner heeft kunnen maken. Het voldoet volledig aan mijn wensen. Het is een top product!

sam Beekhuizen

Ik kwam naar Caron met een heel simpel idee en een eigenlijk weinig uitdagende opdracht. Desalniettemin reageerde zij erg enthousiast en heeft zij mij geholpen met het uitdenken en ontwerpen van een simpele zilveren ketting! Volgende keer kom ik zeker terug!

Sebas Eliens

Ik heb een armbandje door Caron laten maken. Ze was heel vriendelijke en heeft me doortastend geholpen om het halve idee tot een af ontwerp te maken. Het resultaat is heel mooi geworden.

Connie Wiering

Van de twee trouwringen van mijn ouders wilde ik één ring laten maken. Ik had geen idee wat ik precies wilde, alleen dat het modern en stoer mocht zijn. Caron Fitzpatrick ontving mijn man en ik op haar atelier, nam uitgebreid de tijd om mee te denken over het ontwerp. Het was een schot in de roos. Mijn ouders trouwden begin jaren ’50 en ergens in de jaren ’80 kreeg mijn moeder een nieuwe trouwring met twee diamantjes van mijn vader. Zo’n echte jaren ’80 ring, niet bepaald mijn smaak. Caron ontwierp van twee ringen twee nieuwe moderne ringen die verbonden worden door een zilveren kokertje. Aan het uiteinde is het ene diamantje geplaatst, in het kokertje zit het andere diamantje als een schat verborgen. Ik ben hier zo gelukkig mee! Dank je wel, Caron!

Jilles

Caron heeft mij creatief bij de hand genomen met een opdracht waarbij een zegelring en een ketting zouden moeten samensmelten tot een armband.Het is een subtiel ” piece of art ” geworden.Voor mij heeft het vooral een emotionele waarde, echter vind ik het ook een echt ontwerp !Verfijnd en professioneel afgewerkt.Vakwerk en goede communicatie leiden er toe dat er een juweeltje is ontstaan.Kijk alleen al naar wat zij eerder heeft ontworpen, ik had er dan ook vooraf alle vertrouwen in.Dank je leuk mens

Sabine Wildevuur

Such a great job, you did. Precious earring that I didn’t wear, turned into rings that I wear on a daily base! So happy with them! You are a magician!

Mette de Hoorn

Caron heeft twee ringen van mij gerepareerd, ik ben super tevreden met haar werk!

Peter en Ronald

We hadden toevallig via een vriendin van ons gehoord van Caron, op zoek naar iemand die persoonlijke trouwringen kon maken. Op een avond zijn we langs geweest bij Caron en in haar atelier. Daartoe uitgenodigd, waren we opeens 2,5 uur verder in ons levensverhaal; kennelijk genoeg inspiratie voor Caron. Want enige tijd later had ze een aantal prototypes klaar. We waren er met elkaar snel over uit: ringen die eenheid en diversiteit uitstraalden. Een verbinding van 2 levens die al 25 jaar samen opliepen. We kregen veel complimenten tijdens onze bruiloft op 14 september 2019 en nog steeds zijn we erg tevreden. Ook toen bleek dat één van de ringen iets te ruim zat, heeft Caron ons prima geholpen. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een persoonlijk en liefdevol gemaakt sieraad.

Charlotte Schoone

Al jaren liep ik rond met het idee om de ring die ik ooit van mijn moeder voor mijn 23e verjaardag heb gekregen te moderniseren. Het was een mooie ring gezet met Opalen maar ik vond hem niet meer van deze tijd dus droeg hem zelden. Nadat ik wat heb zitten gegooglen op het Internet kwam ik de site van Caron Fitzpatrick tegen. Ik vond de ringen op de site precies wat ik altijd al zocht en heb meteen een afspraak bij haar gemaakt.We hebben wat zitten brainstormen en al gauw had Caron een paar iedeeen voor een nieuw ontwerp. Bij de tweede afspraak lagen er drie prototypes klaar om uit te kiezen. In de eerste instantie viel mijn keuze op een klassiek romantisch model. Toch bleek tot mijn verbazing de wat stoerdere ring veel beter bij mij te passen.De keuze was dus snel gemaakt. Een stoere strakke ring en toch ook elegant en vrouwelijk. Maar het meest verassende moest nog komen want Caron vond de gouden setting van de oude ring aan de onderkant zo bijzonder dat ze daar iets mee wilde doen. Ze stelde voor om een deel van de setting aan de onderkant van de nieuwe ring aan te brengen in een 8 vorm zodat ik die steeds met mijn duim kon aanraken. De 8 staat voor kosmisch evenwicht. Heel symbolisch Maar er zit meer verhaal achter want ik had ook nog eens een ring van mijn moeder gekregen ook in de vorm van een 8. Een zogenaamde princessen ring gezet met diamantjes in wit goud. Die ring ben ik tot mijn verdriet kwijt geraakt en daar voelde ik mij zeer schuldig over. Ik kreeg er kippevel van want ik voelde mijn moeder ineens heel dichtbij. Deze nieuwe ring is een ode aan mijn overleden moeder en ben er erg blij mee. Echt heel bijzonder Caron en wat een mooi vak heb je toch en wat een betrokkenheid heb je getoond.Dank je wel.

Alexander Ulenberg Chavez

Van mijn ouders een prachtige ring ontvangen met een mooie ingegraveerde tekst. We werden erg fijn ontvangen in het atelier van Caron Fitzpatrick. Al met al een fijne ervaring met een prachtig resultaat.

Jacky en Ronald

Caron heeft prachtige ringen voor ons ontworpen en gemaakt. Wij hadden van tevoren nog geen concrete gedachten bij de ringen, maar na een paar brainstormsessies zijn we dankzij Caron tot unieke ringen gekomen die goed bij ons passen. Bovendien was het erg prettig dat Caron steeds goed meedacht en flexibel was; eigenlijk was alles mogelijk!

Astrid ter Wiel

Caron heeft voor mijn 40ste verjaardag, op verzoek van mijn vrienden, een geweldige (prachtig door zijn eenvoud) gouden ring voor mij gemaakt. Ze luisterde goed naar hun/mijn wensen, en het overleg verliep heel prettig. Toen daarna de ring een slagje kleiner moest worden, was dat ook geen enkel probleem. Ik ben bijzonder blij met mijn ring (drie dunne loops die in elkaar overlopen).

Corine Taalen

De trouwringen van onze vader en moeder zijn door Caron samengebracht tot een prachtig en dierbaar sieraad voor mijn zus en mijzelf. Belangrijk was voor ons de originele inscripties intact te houden en die wens is vervuld. De ringen dragen we met veel warme herinneringen aan onze ouders en vormen een nieuwe band tussen ons zussen. Met dank aan Caron!

J.W van den Akker

Caron door jouw website waar alles zeer persoonlijk is, kwam ik op het idee 2 hangertjes te laten maken met de vinger afdruk van mijn vrouw, voor mijn dochter en kleindochter, waarmee dit een waarde volle bestemming heeft gekregen.
Het resultaat is fantastisch geworden, bedankt namens ons.

René van Roekel

Caron is een bevlogen sieraad ontwerpster. Ik heb een ring voor mijn vriendin door haar laten maken en het ontwerp is ontstaan nadat Caron een persoonlijk gesprek met haar had. Het is zo haar eigen ring geworden, een die niemand anders heeft, dat ze de ring nooit ooit weer af zou willen doen. Zeker een aanbeveling voor iemand die iets unieks wil geven en wat een leven lang meegaat.

Frans Swaving

In november 2019 is mijn partner Bertie overleden. Heel verdrietig want we waren meer dan 50 jaar samen. Ze verbleef amper negen maanden in een verpleeghuis vanwege dementie. We zouden zeker nog een paar samen van het leven hebben kunnen genieten.
Met onze twee dochters en de drie kleinkinderen waarvan de laatste in oktober 2019 geboren werd.
Helaas kreeg ze een zware longontsteking en is aan de gevolgen overleden.
In december kwam ik al googelend bij Caron Fitzpatrick terecht. De sieraden die ze maakt, spraken me meteen aan.
Ik kon dezelfde dag nog terecht voor een oriënterend gesprek om de aanleiding en mijn wensen te bespreken.
Het voelde meteen goed aan. Caron had veel aandacht voor mijn verhaal en nam de tijd om mijn wensen voor een sieraad mede vorm te geven.
Het ontwerp is een eenvoudige zilveren medaillon met ketting geworden waarin wat as en een haarlok van Bertie gebracht kunnen worden.
Zo kan ik haar overal mee naar toe dragen. Want we reisden graag en ondernamen spannende dingen.
Helaas kwam de corana ertussen en heb ik een tijd moeten wachten voordat ik haar as kon afhalen.
Uiteindelijk hebben we ritueel, want zo voelde het aan, en met veel aandacht het medaillon dichtgemaakt.
Het is erg mooi geworden. Dank voor alles Caron.

Victor van Woudenberg

Als verjaardagscadeau wilde ik mijn vriendin Thessa een replica geven van een ring die ze een halfjaar eerder was verloren. Ze had hem gevonden in een piepklein antiekwinkeltje in Turijn waar we twee jaar geleden tijdens een vakantie waren. Ze droeg hem bijna elke dag en vond het heel naar dat ze hem kwijt was geraakt.
Aan de hand van een foto heeft Caron de ring, zilver met ingelegd parelmoer, nagemaakt. Mijn vriendin is er heel blij mee en draagt hem weer bijna elke dag.

Gerda en Dick

In 2015 ben ik al zoekend op internet op de site van Caron terechtgekomen. De reden van mijn zoektocht was dat mijn man zijn trouwring was verloren en ik iemand zocht die de stoere ring na kon maken. Na de positieve reviews gelezen te hebben werd ik enthousiast en heb ik per email contact opgenomen met Caron. Wat meteen opviel was de vriendelijkheid van Caron en dat geen enkele vraag te veel was. Omdat ik zelf even niet goed wist wat ik wilde heb ik aangegeven dat ik toch wilde wachten met een andere ring. Caron reageerde erg vriendelijk en begripvol.
In oktober 2019 besloten mijn man en ik om nu toch echt voor nieuwe ringen te gaan. Meteen schoot mij Caron weer te binnen en heb haar benaderd. In haar atelier hebben we met hulp van Caron voor een ring gekozen van haar collectie “connected”. Deze ringen die elk weer uit 2 ringen bestaat heeft zij voor ons gepersonaliseerd door die 2 ringen te verbinden met een “pin” welke was gemaakt uit het omgesmolten goud van mijn “oude” trouwring met aan het uiteinde van elke pin een diamant van mijn “oude” ring. Zo hebben wij beiden weer een nieuwe ring maar toch met de (emotionele) waarde van onze trouwdag. We zijn er heel erg blij mee en ik heb mijn oude ring niet één keer gemist. Dat zegt denk ik wel genoeg.

MKJ Media

Wij hebben onze trouwringen door Caron laten maken. Dat heeft ze geweldig gedaan! Ze heeft erg goed geluisterd en er iets bijzonders in verwerkt. Ze had al snel een paar opties, en samen hebben we de beste uitgekozen. Naast creatief en snel vonden we Caron ook erg persoonlijk en service gericht. Een aanrader dus! gr J&M

Nick Hersevoort

Enorm blij met het resultaat! Caron is een echte vakvrouw en kom er zeker nog eens als ik iets wil laten ontwerpen. Wat we hadden besproken heeft ze exact tot de verbeelding weten te brengen!

Ineke Overing

Voordat ik met Caron in gesprek was wist ik wel wat ik wilde: iets met een parel maar ook een stoere ring, en zilver. Heel gaaf om het verhaal achter de ring te ontdekken. Toen ik de tweede keer kwam had ze 4 mooie ontwerpen liggen, ik wist eigenlijk meteen welke ik wilde. Echt heel bijzonder hoe je samen een uniek sieraad tot stand brengt.

linda veldhuizen

Bij een feestelijke gelegenheid wilden we vanuit het management aan onze bestuurder iets geven waar ze een blijvende herinnering aan zou houden. Het werd de zilveren bolletjes ketting met 18 karaats gouden druppel. Door Caron handgemaakt en alles keurig op tijd bezorgd. Onze bestuurder was erg blij met het prachtige cadeau.

Nick Westerhof

Na een bijzondere gebeurtenis in mijn leven wilde ik deze ervaring koppelen aan een mooie ring. Het standaard assortiment van juweliers kon me niet bekoren en herinnerde me Caron, wie me een aantal jaar geleden heel vriendelijk geholpen heeft met een (mini)soldeerklus. Kijkend op haar website, sprak me het ontwerp Starry Night heel erg aan vanwege de relatie met de gebeurtenis. Alleen mistte er naar mijn idee nog een maan in de ‘starry night’ omdat deze ook onderdeel van de gebeurtenis was. Alvorens ik met Caron een afspraak had gemaakt, had ik een stukje echte maanmeteoriet op internet gekocht. Deze wilde ik er op een manier in laten verwerken. Vervolgens met Caron de wensen doorgenomen waar ze ruimschoots de tijd voor neemt, en samen tot een heel gaaf ontwerp zijn gekomen. Ze is aan de slag gegaan en kwam met dit fantastisch eindresultaat!

Harro Unmehopa

Voor mijn 50ste verjaardag een prachtige ring gekregen van mijn vrouw ontworpen door Caron Fitzpatrick. Het was een bestaand ontwerp van Caron wat op haar webpagina onze aandacht trok. Echt een mannensieraad, lekker stoer en grof met een apart ontwerp. Afpraak gemaakt, heel hartelijk ontvangen en Caron was oprecht geinteresseerd in alles…de gelegenheid waarom ik deze ring kreeg, maar ook in de afstemming van deze ring in combinatie met wat ik al draag. Daarna was het nog even hard doorwerken voor Caron om de ring op tijd af te krijgen inclusief een mooie inscriptie. Allemaal geen probleem en het resultaat een prachtige ring voor een bijzondere verjaardag.

Marlies Zwolle-Mohr

perfecte vertaling van wens naar uitvoering, ik had het idee en Caron vertaalde dat naar een uniek massief zilveren sieraad met een enorme symbolische waarde, een echt kunstwerk!

Margarétha Moerkerke

Caron heeft voor ons twee prachtige trouwringen ontworpen en gemaakt: stijlvol en robuust, eigenzinnig en eigentijds, op ons lijf geschreven. Ze symboliseren hoe we in het leven en de liefde staan. En dat alles in een ring. We dragen ze dagelijks met veel plezier, fu tego. Chapeau Caron!

Nick Pirtle

My experience with Caron was outstanding!I had my grandmothers ring that we melted down and remoulded to a design of my choosing. The result was better than I had hoped. The process was easy, fun and overall an experience my Fiance and I enjoyed. Highly recommend her work!

Frank & Timo

Al een paar jaar waren we op zoek naar ringen om onze relatie te bevestigen en te symboliseren maar konden niks vinden wat ons écht aansprak. Goede vrienden hadden trouwringen van Caron, prachtig en uniek met een persoonlijk verhaal.
In een eerste afspraak met Caron hebben we ons verhaal verteld. Daarna kwamen we terug voor de concept ringen en had ze de spijker op zijn kop geslagen, een zegelring met onze vingerafdrukken, door midden gebroken waar we beiden een helft van dragen. Vervolgens vingerafdrukken maken op papier en in zilverklei en afwachten. Het resultaat is prachtig en het verhaal erachter, het leuke proces met Caron maakt de ringen enorm waardevol voor ons. Super trots dragen we de ringen en vertellen iedereen die het wil horen wat voor een mooi en fijn proces het was. Caron voelde precies aan wat de essentie van onze relatie is. Frank en Timo

Michou Frauenfelder

Heel blij ben ik met mijn nieuwe gouden ring die Caron heeft gemaakt van de trouwring van mijn oma. Caron is persoonlijk, eerlijk en luistert goed naar de wensen om zo tot het beste resultaat te komen.

Lobke Alkemade

Wij lieten onze verliefdheidsringen door Caron omsmelten en verwerken tot liefdesringen en dat heeft ze fantastisch gedaan! Twee prachtige ringen die goed passen bij wie wij zijn. Het ontwerp is samen tot stand gekomen tijdens verschillende ontmoetingen wat zeker heeft bijgedragen aan dit mooie resultaat.

Floor T

Ik wil via deze weg Caron nogmaals bedanken voor de mooie ring die zij ontworpen en gemaakt heeft. In deze ring zijn de trouwenringen van mijn opa en oma samengekomen met een klein beetje as van mijn vader die dit jaar is overleden. Zo zijn zij toch weer bij elkaar gekomen. Ik draag deze ring met trots en met heel veel liefde. Deze ring zal nooit verdwijnen in een sieradendoos tussen de andere sieraden maar zal altijd in het zicht blijven van mij en van generaties na mij.

Paulien Melis

Ik wilde graag iets met de oude trouwringen uit mijn familie doen en wilde graag de afbeelding van de trouwkaart van mijn ouders gebruiken. Een collega raadde me aan om naar Caron te gaan. Caron zag direct mogelijkheden en kwam met vier verschillende concepten. Het uiteindelijke ontwerp en ring zijn
fantastisch geworden. Ik kom graag weer bij je terug voor een volgende opdracht!

Paul Vaes

Wij hebben ringen laten ontwerpen voor ons huwelijk. Via vrienden hadden we gehoord van Caron. Wat ons vooral aansprak was dat ze er een persoonlijke benadering heeft. Ze luistert naar je persoonlijk verhaal en maakt dan een vertaalslag naar de ringen. Dit heeft geresulteerd een prachtige ringen met een verhaal. Wij zijn heel tevreden en erg blij met onze ringen die een vertellen waar wij in onze relatie voor staan.

Marjo Ligthart

Op mijn verjaardag dit jaar kreeg ik van Caron het allermooiste cadeau. Een ring door haar gemaakt, van sieraden die van mijn beide ouders zijn geweest. In maart van dit jaar overleed mijn moeder en in de maanden daarna hebben we haar sieraden, en wat er nog van mijn al 20 jaar geleden overleden vader was, verdeeld onder de vrouwen in ons ( uitgebreide) gezin. Daar wilde ik graag iets bijzonders van laten maken en na een zoektocht op internet kwam ik in contact met Caron. Onze ontmoeting heb ik als bijzonder, warm en uiterst geïnteresseerd ervaren. Dat bleek een juist gevoel want de prototypen die Caron vervolgens voor mij had gemaakt weerspiegelden ieder op een andere manier mijn verhaal. Op 30 juli, de ochtend van mijn verjaardag kwam Caron het gekozen ” model” brengen. Een prachtige ring die me ontroert en voor mij de liefde tussen mijn ouders en mij een van hun acht kinderen symboliseert. Dank je wel nogmaals Caron ik ben er onwijze blij mee.

Fokbros Studios

Ik heb twee fantastische dochters gekregen.
De onschuldige peuterjaren en het feit dat ze op het zelfde
moment verwekt zijn wilde ik laten vastleggen in een sieraad.
Op deze manier kan ik de meiden altijd bij me dragen
en zal altijd herinnerd blijven aan deze bijzondere tijd. 

Mijn idee was om de vingerafdrukken van mijn meiden in
zilver te vereeuwigen. Caron heeft hier een draaibare hanger
voor ontworpen: zo hangt er elke keer weer een andere afdruk naar voren,
en als je de hanger draait in zijn ophanging zijn ze samen een.

Het is Caron heel goed gelukt om mijn idee en haar
ontwerp te combineren tot een prachtig en uniek persoonlijk sieraad
waar ik erg aan gehecht ben geraakt.

Christine Schouwenaar

Ik had een paar jaar geleden een diamant gewonnen. Die wilde ik graag in een gouden ring laten zetten. Caron voelde goed aan wat ik mooi vond en kwam met een prachtig ontwerp. Ik ben enorm trots op het resultaat en draag mijn ring dagelijks met veel trots!

Heidi Crossley

I had an old piece of jewelry that was broken and needed updating. After Caron presented her ideas, we agreed on the concept and within the agreed time, she delivered a truly special contemporary piece that I love. The whole experience was easy and efficient and I am very happy with the result – thank you Caron.

Germaine van Ballegooijen

Na bijna 12 jaar hebben we afscheid moeten nemen van onze lieve scheepshond Dirkie. Al die jaren waren Dirkie, mijn partner en ik elke dag met z’n drieën, dus het verdriet was (is) onnoemelijk groot. Na haar dood zocht ik naar een manier om haar toch voor altijd bij me te dragen.

Na heel lang zoeken en surfen op internet kwam ik de ontwerpen van Caron tegen. Meteen sprak haar stijl mij enorm aan, stoer, stijlvol, tijdloos maar ook delicaat en al haar sieraden vertellen een verhaal….

Ook de manier waarop ze te werk gaat is erg prettig. Caron heeft de gave om heel goed naar je te luisteren en weet op een of andere manier jouw wensen precies te vertalen naar jouw persoon/ stijl.

Dirkie was een zwarte hond met witte voetjes en een wit kwastje aan haar staart. Erg kenmerkend voor haar. Het puntje van haar staart had ik afgeknipt na haar dood. Zelf had ik niet zo’n goed idee van wat ik exact wilde. Ja, een ring met daarin het haar van Dirkie verwerkt.

Na een uitgebreid gesprek met Caron, kwam ze met 3 ontwerpen. En meteen was 1 ontwerp helemaal raak. Geen idee hoe ze het voor elkaar heeft gekregen, maar ze heeft een ring gemaakt die precies bij me past. Ik weet namelijk nu al dat ik deze ring voor de rest van mijn leven zal blijven dragen. Caron heeft er voor gezorgd dat we nu symbolisch voor altijd met z’n drieën zijn en dat Dirkie toch altijd een beetje bij me is. Heel bijzonder hoe ze een emotie weet te verwerken naar een mooi sieraad dat op jouw lichaam geschreven staat.

Als je echt op zoek bent naar een speciaal ontwerp dat alleen bij jou past, dan moet je absoluut bij Caron zijn! www.caronfitzpatrick.nl

Toos Beentjes

Al een hele tijd wilde ik iets met de trouwringen van mijn ouders. Iets dat ik met plezier zou dragen, maar ik had geen idee hoe ik dat vorm zou kunnen geven. Ik vertelde Caron over mijn ouders en ook over mijn broer, die langdurig vermist is. Het zg pauzeteken is een monument voor achterblijvers van vermisten. Het staat in het Moreelsepark in Utrecht. Caron heeft mijn verhaal verwerkt in een prachtige ring. De gouden ringen van mijn ouders hebben duidelijk hun eigen identiteit. De ring van mijn moeder is heel anders dan de ring van mijn vader. Mijn broer heeft een plaats in het midden gekregen. De elementen van het pauze-teken, het relief komt terug in in de zilveren ring van mijn broer. De ringen kunnen los van elkaar bewegen. Bovenop is een moment voor mij, het verenigt ons gezin. Ik draag mijn ouders en mijn broer bij me. Ze stralen; 3 diamantjes zijn terug te vinden in het schatkistje bovenop.
De reis van ontwerp naar maken en zien vond ik spannend. Ik ben zeer blij. Het resultaat is mooier dan ik had durven hopen en ik draag mijn ring met veel plezier. Hij hoort echt bij me.

Jose Hoogeveen

een jaar geledenVoor de zestigste verjaardag van mijn partner wilde ik een bijzonder sieraad geven met een melktand van onze zoon Jarno. Mijn partner is een geweldige vader en hij houdt van sleutelen aan motors en fietsen. Samen met onze zoon reist hij het hele land door naar BMX wedstrijden. Hieruit kwam het idee om van de schakels van een fietsketting een hanger te laten maken.

Na enig zoeken op internet kwam ik bij Caron Fitzpatrick terecht. Het was voor mij direct duidelijk dat zij de opdracht zou krijgen om een sieraad te maken. Caron neemt uitgebreid de tijd voor je en kan heel goed luisteren. Ze heeft 4 ontwerpen gemaakt, die allemaal mooi waren. De hanger die ik heb uitgekozen symboliseert precies wat ik in gedachte had en is een prachtig mooi sieraad geworden.

De wijze waarop Caron te werk gaat, het ontwerp, de uitvoering en het contact is helemaal top en kan ik zeker bij iedereen aanbevelen.

Eric Stuifbergen

Een ontwerp dat bij ons past is wat wij zochten. Voor ons heeft Caron ringen ontworpen met een verhaal. Na de eerste gesprekken op het atelier waren wij benieuwd met welke ontwerpen zij zou komen en deze sloten erg goed aan bij wat wij voor ogen hadden. Niet alleen meer dan lof over het fantastische resultaat maar ook de begeleiding en tijd die Caron hiervoor neemt.

Viktor Woudenberg

Als verjaardagscadeau wilde ik mijn vriendin een replica geven van een ring die ze een halfjaar eerder was verloren. Ze had hem gevonden in een piepklein antiekwinkeltje in Turijn waar we twee jaar geleden tijdens een vakantie waren. Ze droeg hem bijna elke dag en vond het heel naar dat ze hem kwijt was geraakt.
Aan de hand van een foto heeft Caron de ring, zilver met ingelegd parelmoer, nagemaakt. Mijn vriendin is er heel blij mee en draagt hem weer bijna elke dag. 

Ela Serdaroglu

Bij Caron heb ik drie keer een opdracht geplaatst en elke keer was het een enorm succes. Caron luistert heel goed naar je wensen en wanneer je zelf even niet weet wat je wil geeft ze kundig en goed advies die sluit heel goed bij je smaak. Ze besteed tijd om je smaak, wensen en prioriteiten goed te begrijpen. Ze is flexibel en de kwaliteit van haar werk is uitstekend. Zij heeft me elke keer het gevole gegeven dat we samen een project aan het uitvoeren waren en dat ervaarde ik als heel prettig. Maatwerk sieraden laten maken is niet goedkoop maar voor die ene unieke en bijzondere sieraad die je voor altijd zal koesteren is men bij Caron op het juiste adres.

Petra de Groot

Caron heeft voor ons ringen ontworpen en gemaakt voor ons geregistreerd partnerschap. Na een gesprek van ongeveer een uur heeft ze 2 ontwerpen gemaakt die allebei erg op ons sloegen. Door te vragen en te luisteren kwam ze precies tot de kern van onze gemeenschappelijk interesses.
We hebben nu twee ringen die tonen wat ons verbindt en we zijn er nog steeds heel blij mee.

Brenda Serrée

Caron maakt het ontwerpen van sieraad op maat tot leuke projecten. We spraken op het atelier af en zij liet mij allerlei mogelijkheden en materialen zien. Het was lastig om een keuze te maken en Caron nam uitgebreid de tijd om mij voorbeeld colliers te laten passen. Zij gaf ook advies over wat de diverse kleuren zilver, goud of platina voor mij deden. Toen eenmaal de keuze was gemaakt en we de lengte van het collier wisten, keek ik enkele weken reikhalzend uit naar het collier. Eenmaal opgeleverd in luxe verpakking en handgeschreven uitleg, draag ik hem heel graag. Echt een aanrader als je (jezelf) een bijzonder en persoonlijk cadeau wilt geven.

Dorenda Brinkman

Caron heeft voor mij een prachtige armband gemaakt waarin we samen de as van Henk, mijn overleden partner, hebben verwerkt. De armband staat voor mij symbool voor de verbindende rol die hij bij leven voor mij heeft gehad. Twee losse delen worden verbonden met een rond staafje waarin de as is verwerkt. De aandacht, liefde en respect waarmee Caron dit heeft uitgevoerd maakt het compleet tot een hele bijzondere armband, prachtig aandenken aan een prachtig mens.

Corrie Burgers

Ik ging met en idee in mijn hoofd naar Caron. Caron je hebt het ontzettend leuk en fantastisch uitgewerkt. Ik ben blij, happy met het eindresultaat. Bedankt daarvoor. Corrie