Recensies

Sam Beekhuizen

Ik kwam bij Caron met een heel simpel idee en een eigenlijk weinig uitdagende opdracht. Desalniettemin reageerde zij erg enthousiast en heeft zij mij geholpen met het uitdenken en ontwerpen van een simpele zilveren ketting! Volgende keer kom ik zeker terug!

Jacky & Ronald

Caron heeft prachtige ringen voor ons ontworpen en gemaakt. Wij hadden van tevoren nog geen concrete gedachten bij de ringen, maar na een paar brainstormsessies zijn we dankzij Caron tot unieke ringen gekomen die goed bij ons passen. Bovendien was het erg prettig dat Caron steeds goed meedacht en flexibel was; eigenlijk was alles mogelijk!

Arlette Naus

Caron dat is kunst, liefde en vakmanschap ineen. Ben zo blij met het eindresultaat van drie dierbare ringen die Caron in een heel verrassend ontwerp heeft verwerkt.

De persoonlijke benadering, het luisterend oor naar mijn verhaal in haar aangename atelier, was bij aanvang al fijn. Alle foto’s op haar website en de voorbeelden in haar aangename atelier spraken mij sowieso al aan, en nu werd er voor mij zoiets stijlvols gemaakt?
Kort daarna inderdaad mocht ik kiezen tussen drie mooie modellen, dat was al een cadeau. Hoewel een moeilijke keuze – maar dat werd met haar goede adviezen makkelijker.

Nu draag ik heel trots een stoere ring die al direct vertrouwd voelde. Heel blij ben ik met mijn nieuwe gouden ring die Caron heeft gemaakt van de trouwring van mijn oma. Caron is persoonlijk, eerlijk en luistert goed naar de wensen om zo tot het beste resultaat te komen.

Jan de Jong

Caron heeft meerdere dingen voor mij ontworpen en gemaakt in de laatste 15 jaar. Op het moment dat ik “iets” van mijn oude trouwring wilde doen was mijn eerste gedachte om weer met Caron aan de slag te gaan (ondanks dat ik niet meer in NL woon). Het idee acher de trouwring transformatie was om het materiaal (goud en zilver) te hergebruiken en iets nieuws creeeren omdat ondanks dat het huwelijk over is er twee mooie jongens uit voort zijn gekomen die we samen op de wereld hebben gezet, Na een intro gesprek om uit te leggen wat mijn idee achter the opdracht was en samen na te denken over de mogelijkheden heeft Caron 4! mock ups en voorstellen gemaakt. De keuze was uiteindelijk makkelijk. Het resultaat is perfect. Het hele process was persoonlijk, plezierig en leuk en zoals altijd slaagt Caron erin om een idee en gevoel om te zetten in een mooi conreet en stoer ontwerp (in geval een ring).

Charlotte Schoone

Al jaren liep ik rond met het idee om de ring die ik ooit van mijn moeder voor mijn 23e verjaardag heb gekregen te moderniseren. Het was een mooie ring gezet met Opalen maar ik vond hem niet meer van deze tijd dus droeg hem zelden. Nadat ik wat heb zitten gegooglen op het Internet kwam ik de site van Caron Fitzpatrick tegen. Ik vond de ringen op de site precies wat ik altijd al zocht en heb meteen een afspraak bij haar gemaakt.We hebben wat zitten brainstormen en al gauw had Caron een paar iedeeen voor een nieuw ontwerp. Bij de tweede afspraak lagen er drie prototypes klaar om uit te kiezen. In de eerste instantie viel mijn keuze op een klassiek romantisch model. Toch bleek tot mijn verbazing de wat stoerdere ring veel beter bij mij te passen.De keuze was dus snel gemaakt. Een stoere strakke ring en toch ook elegant en vrouwelijk. Maar het meest verassende moest nog komen want Caron vond de gouden setting van de oude ring aan de onderkant zo bijzonder dat ze daar iets mee wilde doen. Ze stelde voor om een deel van de setting aan de onderkant van de nieuwe ring aan te brengen in een 8 vorm zodat ik die steeds met mijn duim kon aanraken. De 8 staat voor kosmisch evenwicht. Heel symbolisch Maar er zit meer verhaal achter want ik had ook nog eens een ring van mijn moeder gekregen ook in de vorm van een 8. Een zogenaamde princessen ring gezet met diamantjes in wit goud. Die ring ben ik tot mijn verdriet kwijt geraakt en daar voelde ik mij zeer schuldig over. Ik kreeg er kippevel van want ik voelde mijn moeder ineens heel dichtbij. Deze nieuwe ring is een ode aan mijn overleden moeder en ben er erg blij mee. Echt heel bijzonder Caron en wat een mooi vak heb je toch en wat een betrokkenheid heb je getoond.Dank je wel.

Astrid ter Wiel

Caron heeft voor mijn 40ste verjaardag, op verzoek van mijn vrienden, een geweldige (prachtig door zijn eenvoud) gouden ring voor mij gemaakt. Ze luisterde goed naar hun/mijn wensen, en het overleg verliep heel prettig. Toen daarna de ring een slagje kleiner moest worden, was dat ook geen enkel probleem. Ik ben bijzonder blij met mijn ring (drie dunne loops die in elkaar overlopen).

J.w. van den Akker

Caron door jouw website waar alles zeer persoonlijk is, kwam ik op het idee 2 hangertjes te laten maken met de vinger afdruk van mijn vrouw, voor mijn dochter en kleindochter, waarmee dit een waarde volle bestemming heeft gekregen.
Het resultaat is fantastisch geworden, bedankt namens ons.

MKJ Media

Wij hebben onze trouwringen door Caron laten maken. Dat heeft ze geweldig gedaan! Ze heeft erg goed geluisterd en er iets bijzonders in verwerkt. Ze had al snel een paar opties, en samen hebben we de beste uitgekozen. Naast creatief en snel vonden we Caron ook erg persoonlijk en service gericht. Een aanrader dus! gr J&M

Ineke Overing

Voordat ik met Caron in gesprek was wist ik wel wat ik wilde: iets met een parel maar ook een stoere ring, en zilver. Heel gaaf om het verhaal achter de ring te ontdekken. Toen ik de tweede keer kwam had ze 4 mooie ontwerpen liggen, ik wist eigenlijk meteen welke ik wilde. Echt heel bijzonder hoe je samen een uniek sieraad tot stand brengt.

linda veldhuizen

Bij een feestelijke gelegenheid wilden we vanuit het management aan onze bestuurder iets geven waar ze een blijvende herinnering aan zou houden. Het werd de zilveren bolletjes ketting met 18 karaats gouden druppel. Door Caron handgemaakt en alles keurig op tijd bezorgd. Onze bestuurder was erg blij met het prachtige cadeau.

Nick Westerhof

Na een bijzondere gebeurtenis in mijn leven wilde ik deze ervaring koppelen aan een mooie ring. Het standaard assortiment van juweliers kon me niet bekoren en herinnerde me Caron, wie me een aantal jaar geleden heel vriendelijk geholpen heeft met een (mini)soldeerklus. Kijkend op haar website, sprak me het ontwerp Starry Night heel erg aan vanwege de relatie met de gebeurtenis. Alleen mistte er naar mijn idee nog een maan in de ‘starry night’ omdat deze ook onderdeel van de gebeurtenis was. Alvorens ik met Caron een afspraak had gemaakt, had ik een stukje echte maanmeteoriet op internet gekocht. Deze wilde ik er op een manier in laten verwerken. Vervolgens met Caron de wensen doorgenomen waar ze ruimschoots de tijd voor neemt, en samen tot een heel gaaf ontwerp zijn gekomen. Ze is aan de slag gegaan en kwam met dit fantastisch eindresultaat!

Harro Unmehopa

Voor mijn 50ste verjaardag een prachtige ring gekregen van mijn vrouw ontworpen door Caron Fitzpatrick. Het was een bestaand ontwerp van Caron wat op haar webpagina onze aandacht trok. Echt een mannensieraad, lekker stoer en grof met een apart ontwerp. Afpraak gemaakt, heel hartelijk ontvangen en Caron was oprecht geinteresseerd in alles…de gelegenheid waarom ik deze ring kreeg, maar ook in de afstemming van deze ring in combinatie met wat ik al draag. Daarna was het nog even hard doorwerken voor Caron om de ring op tijd af te krijgen inclusief een mooie inscriptie. Allemaal geen probleem en het resultaat een prachtige ring voor een bijzondere verjaardag.

Marlies Zwolle-Mohr

perfecte vertaling van wens naar uitvoering, ik had het idee en Caron vertaalde dat naar een uniek massief zilveren sieraad met een enorme symbolische waarde, een echt kunstwerk!

Margarétha Moerkerke

Caron heeft voor ons twee prachtige trouwringen ontworpen en gemaakt: stijlvol en robuust, eigenzinnig en eigentijds, op ons lijf geschreven. Ze symboliseren hoe we in het leven en de liefde staan. En dat alles in een ring. We dragen ze dagelijks met veel plezier, fu tego. Chapeau Caron!

Nick Pirtle

My experience with Caron was outstanding!I had my grandmothers ring that we melted down and remoulded to a design of my choosing. The result was better than I had hoped. The process was easy, fun and overall an experience my Fiance and I enjoyed. Highly recommend her work!

Frank & Timo

Al een paar jaar waren we op zoek naar ringen om onze relatie te bevestigen en te symboliseren maar konden niks vinden wat ons écht aansprak. Goede vrienden hadden trouwringen van Caron, prachtig en uniek met een persoonlijk verhaal.
In een eerste afspraak met Caron hebben we ons verhaal verteld. Daarna kwamen we terug voor de concept ringen en had ze de spijker op zijn kop geslagen, een zegelring met onze vingerafdrukken, door midden gebroken waar we beiden een helft van dragen. Vervolgens vingerafdrukken maken op papier en in zilverklei en afwachten. Het resultaat is prachtig en het verhaal erachter, het leuke proces met Caron maakt de ringen enorm waardevol voor ons. Super trots dragen we de ringen en vertellen iedereen die het wil horen wat voor een mooi en fijn proces het was. Caron voelde precies aan wat de essentie van onze relatie is. Frank en Timo

Michou Frauenfelder

Heel blij ben ik met mijn nieuwe gouden ring die Caron heeft gemaakt van de trouwring van mijn oma. Caron is persoonlijk, eerlijk en luistert goed naar de wensen om zo tot het beste resultaat te komen.

Lobke Alkemade

Wij lieten onze verliefdheidsringen door Caron omsmelten en verwerken tot liefdesringen en dat heeft ze fantastisch gedaan! Twee prachtige ringen die goed passen bij wie wij zijn. Het ontwerp is samen tot stand gekomen tijdens verschillende ontmoetingen wat zeker heeft bijgedragen aan dit mooie resultaat.

Floor T

Ik wil via deze weg Caron nogmaals bedanken voor de mooie ring die zij ontworpen en gemaakt heeft. In deze ring zijn de trouwenringen van mijn opa en oma samengekomen met een klein beetje as van mijn vader die dit jaar is overleden. Zo zijn zij toch weer bij elkaar gekomen. Ik draag deze ring met trots en met heel veel liefde. Deze ring zal nooit verdwijnen in een sieradendoos tussen de andere sieraden maar zal altijd in het zicht blijven van mij en van generaties na mij.

Paulien Melis

Ik wilde graag iets met de oude trouwringen uit mijn familie doen en wilde graag de afbeelding van de trouwkaart van mijn ouders gebruiken. Een collega raadde me aan om naar Caron te gaan. Caron zag direct mogelijkheden en kwam met vier verschillende concepten. Het uiteindelijke ontwerp en ring zijn
fantastisch geworden. Ik kom graag weer bij je terug voor een volgende opdracht!

Paul Vaes

Wij hebben ringen laten ontwerpen voor ons huwelijk. Via vrienden hadden we gehoord van Caron. Wat ons vooral aansprak was dat ze er een persoonlijke benadering heeft. Ze luistert naar je persoonlijk verhaal en maakt dan een vertaalslag naar de ringen. Dit heeft geresulteerd een prachtige ringen met een verhaal. Wij zijn heel tevreden en erg blij met onze ringen die een vertellen waar wij in onze relatie voor staan.

Marjo Ligthart

Op mijn verjaardag dit jaar kreeg ik van Caron het allermooiste cadeau. Een ring door haar gemaakt, van sieraden die van mijn beide ouders zijn geweest. In maart van dit jaar overleed mijn moeder en in de maanden daarna hebben we haar sieraden, en wat er nog van mijn al 20 jaar geleden overleden vader was, verdeeld onder de vrouwen in ons ( uitgebreide) gezin. Daar wilde ik graag iets bijzonders van laten maken en na een zoektocht op internet kwam ik in contact met Caron. Onze ontmoeting heb ik als bijzonder, warm en uiterst geïnteresseerd ervaren. Dat bleek een juist gevoel want de prototypen die Caron vervolgens voor mij had gemaakt weerspiegelden ieder op een andere manier mijn verhaal. Op 30 juli, de ochtend van mijn verjaardag kwam Caron het gekozen ” model” brengen. Een prachtige ring die me ontroert en voor mij de liefde tussen mijn ouders en mij een van hun acht kinderen symboliseert. Dank je wel nogmaals Caron ik ben er onwijze blij mee.

René van Roekel

Caron is een bevlogen sieraad ontwerpster. Ik heb een ring voor mijn vriendin door haar laten maken en het ontwerp is ontstaan nadat Caron een persoonlijk gesprek met haar had. Het is zo haar eigen ring geworden, een die niemand anders heeft, dat ze de ring nooit ooit weer af zou willen doen. Zeker een aanbeveling voor iemand die iets unieks wil geven en wat een leven lang meegaat.

Fokbros Studios

Ik heb twee fantastische dochters gekregen..
De onschuldige peuterjaren en het feit dat ze op het zelfde
moment verwekt zijn wilde ik laten vastleggen in een sieraad.
Op deze manier kan ik de meiden altijd bij me dragen
en zal altijd herinnerd blijven aan deze bijzondere tijd.

Mijn idee was om de vingerafdrukken van mijn meiden in
zilver te vereeuwigen.Caron heeft hier een draaibare hanger
voor ontworpen:
zo hangt er elke keer weer een andere afdruk naar voren,
en als je de hanger draait in zijn ophanging zijn ze samen een.

Het is Caron heel goed gelukt om mijn idee en haar
ontwerp te combineren tot een prachtig en uniek persoonlijk sieraad
waar ik erg aan gehecht ben geraakt.

Christine Schouwenaar

Ik had een paar jaar geleden een diamant gewonnen. Die wilde ik graag in een gouden ring laten zetten. Caron voelde goed aan wat ik mooi vond en kwam met een prachtig ontwerp. Ik ben enorm trots op het resultaat en draag mijn ring dagelijks met veel trots!

Heidi Crossley

I had an old piece of jewelry that was broken and needed updating. After Caron presented her ideas, we agreed on the concept and within the agreed time, she delivered a truly special contemporary piece that I love. The whole experience was easy and efficient and I am very happy with the result – thank you Caron.

Germaine van Ballegooijen

Na bijna 12 jaar hebben we afscheid moeten nemen van onze lieve scheepshond Dirkie. Al die jaren waren Dirkie, mijn partner en ik elke dag met z’n drieën, dus het verdriet was (is) onnoemelijk groot. Na haar dood zocht ik naar een manier om haar toch voor altijd bij me te dragen.

Na heel lang zoeken en surfen op internet kwam ik de ontwerpen van Caron tegen. Meteen sprak haar stijl mij enorm aan, stoer, stijlvol, tijdloos maar ook delicaat en al haar sieraden vertellen een verhaal….

Ook de manier waarop ze te werk gaat is erg prettig. Caron heeft de gave om heel goed naar je te luisteren en weet op een of andere manier jouw wensen precies te vertalen naar jouw persoon/ stijl.

Dirkie was een zwarte hond met witte voetjes en een wit kwastje aan haar staart. Erg kenmerkend voor haar. Het puntje van haar staart had ik afgeknipt na haar dood. Zelf had ik niet zo’n goed idee van wat ik exact wilde. Ja, een ring met daarin het haar van Dirkie verwerkt.

Na een uitgebreid gesprek met Caron, kwam ze met 3 ontwerpen. En meteen was 1 ontwerp helemaal raak. Geen idee hoe ze het voor elkaar heeft gekregen, maar ze heeft een ring gemaakt die precies bij me past. Ik weet namelijk nu al dat ik deze ring voor de rest van mijn leven zal blijven dragen. Caron heeft er voor gezorgd dat we nu symbolisch voor altijd met z’n drieën zijn en dat Dirkie toch altijd een beetje bij me is. Heel bijzonder hoe ze een emotie weet te verwerken naar een mooi sieraad dat op jouw lichaam geschreven staat.

Als je echt op zoek bent naar een speciaal ontwerp dat alleen bij jou past, dan moet je absoluut bij Caron zijn! www.caronfitzpatrick.nl

Toos Beentjes

Al een hele tijd wilde ik iets met de trouwringen van mijn ouders. Iets dat ik met plezier zou dragen, maar ik had geen idee hoe ik dat vorm zou kunnen geven. Ik vertelde Caron over mijn ouders en ook over mijn broer, die langdurig vermist is. Het zg pauzeteken is een monument voor achterblijvers van vermisten. Het staat in het Moreelsepark in Utrecht. Caron heeft mijn verhaal verwerkt in een prachtige ring. De gouden ringen van mijn ouders hebben duidelijk hun eigen identiteit. De ring van mijn moeder is heel anders dan de ring van mijn vader. Mijn broer heeft een plaats in het midden gekregen. De elementen van het pauze-teken, het relief komt terug in in de zilveren ring van mijn broer. De ringen kunnen los van elkaar bewegen. Bovenop is een moment voor mij, het verenigt ons gezin. Ik draag mijn ouders en mijn broer bij me. Ze stralen; 3 diamantjes zijn terug te vinden in het schatkistje bovenop.
De reis van ontwerp naar maken en zien vond ik spannend. Ik ben zeer blij. Het resultaat is mooier dan ik had durven hopen en ik draag mijn ring met veel plezier. Hij hoort echt bij me.

Jose Hoogeveen

een jaar geledenVoor de zestigste verjaardag van mijn partner wilde ik een bijzonder sieraad geven met een melktand van onze zoon Jarno. Mijn partner is een geweldige vader en hij houdt van sleutelen aan motors en fietsen. Samen met onze zoon reist hij het hele land door naar BMX wedstrijden. Hieruit kwam het idee om van de schakels van een fietsketting een hanger te laten maken.

Na enig zoeken op internet kwam ik bij Caron Fitzpatrick terecht. Het was voor mij direct duidelijk dat zij de opdracht zou krijgen om een sieraad te maken. Caron neemt uitgebreid de tijd voor je en kan heel goed luisteren. Ze heeft 4 ontwerpen gemaakt, die allemaal mooi waren. De hanger die ik heb uitgekozen symboliseert precies wat ik in gedachte had en is een prachtig mooi sieraad geworden.

De wijze waarop Caron te werk gaat, het ontwerp, de uitvoering en het contact is helemaal top en kan ik zeker bij iedereen aanbevelen.

Eric Stuifbergen

Een ontwerp dat bij ons past is wat wij zochten. Voor ons heeft Caron ringen ontworpen met een verhaal. Na de eerste gesprekken op het atelier waren wij benieuwd met welke ontwerpen zij zou komen en deze sloten erg goed aan bij wat wij voor ogen hadden. Niet alleen meer dan lof over het fantastische resultaat maar ook de begeleiding en tijd die Caron hiervoor neemt.

Viktor Woudenberg

Als verjaardagscadeau wilde ik mijn vriendin een replica geven van een ring die ze een halfjaar eerder was verloren. Ze had hem gevonden in een piepklein antiekwinkeltje in Turijn waar we twee jaar geleden tijdens een vakantie waren. Ze droeg hem bijna elke dag en vond het heel naar dat ze hem kwijt was geraakt.
Aan de hand van een foto heeft Caron de ring, zilver met ingelegd parelmoer, nagemaakt. Mijn vriendin is er heel blij mee en draagt hem weer bijna elke dag.

Ela Serdaroglu

Bij Caron heb ik drie keer een opdracht geplaatst en elke keer was het een enorm succes. Caron luistert heel goed naar je wensen en wanneer je zelf even niet weet wat je wil geeft ze kundig en goed advies die sluit heel goed bij je smaak. Ze besteed tijd om je smaak, wensen en prioriteiten goed te begrijpen. Ze is flexibel en de kwaliteit van haar werk is uitstekend. Zij heeft me elke keer het gevole gegeven dat we samen een project aan het uitvoeren waren en dat ervaarde ik als heel prettig. Maatwerk sieraden laten maken is niet goedkoop maar voor die ene unieke en bijzondere sieraad die je voor altijd zal koesteren is men bij Caron op het juiste adres.

Petra de Groot

Caron heeft voor ons ringen ontworpen en gemaakt voor ons geregistreerd partnerschap. Na een gesprek van ongeveer een uur heeft ze 2 ontwerpen gemaakt die allebei erg op ons sloegen. Door te vragen en te luisteren kwam ze precies tot de kern van onze gemeenschappelijk interesses.
We hebben nu twee ringen die tonen wat ons verbindt en we zijn er nog steeds heel blij mee.

Brenda Serrée

Caron maakt het ontwerpen van sieraad op maat tot leuke projecten. We spraken op het atelier af en zij liet mij allerlei mogelijkheden en materialen zien. Het was lastig om een keuze te maken en Caron nam uitgebreid de tijd om mij voorbeeld colliers te laten passen. Zij gaf ook advies over wat de diverse kleuren zilver, goud of platina voor mij deden. Toen eenmaal de keuze was gemaakt en we de lengte van het collier wisten, keek ik enkele weken reikhalzend uit naar het collier. Eenmaal opgeleverd in luxe verpakking en handgeschreven uitleg, draag ik hem heel graag. Echt een aanrader als je (jezelf) een bijzonder en persoonlijk cadeau wilt geven.

Dorenda Brinkman

Caron heeft voor mij een prachtige armband gemaakt waarin we samen de as van Henk, mijn overleden partner, hebben verwerkt. De armband staat voor mij symbool voor de verbindende rol die hij bij leven voor mij heeft gehad. Twee losse delen worden verbonden met een rond staafje waarin de as is verwerkt. De aandacht, liefde en respect waarmee Caron dit heeft uitgevoerd maakt het compleet tot een hele bijzondere armband, prachtig aandenken aan een prachtig mens.

Corrie Burgers

Ik ging met en idee in mijn hoofd naar Caron. Caron je hebt het ontzettend leuk en fantastisch uitgewerkt. Ik ben blij, happy met het eindresultaat. Bedankt daarvoor. Corrie